Gå till innehåll
Stjärnholms Ryttarförening
Stjärnholms Ryttarförening

Stjärnholms Ryttarförening (SRF) är en ideell förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet med målsättning att ge bra utbildning i ridning och hästkännedom med samtidig strävan att skapa en god föreningsanda och driva en anläggning dit alla, såväl medlemmar som andra, alltid känner sig välkomna.

 

Vi har ca 400 medlemmar i alla åldrar. På ridskolan rider ca 340 elever varje vecka. Vi äger 27 hästar.

Vi har personal anställd för att sköta vår anläggning, stall, hästar och även anställda ridlärare för att kunna bedriva rid undervisning. Stallet hyr vi av Oxelösunds kommun och SRF äger ridhuset. Föreningen står för all drift och underhåll av anläggningen.

Det finns ingen privat ägare som tar ut någon vinst. Det är vi medlemmar som är ägare.

Eventuellt överskott går direkt tillbaka till verksamheten för att utveckla den så vi håller hög kvalité och göra den bättre för våra medlemmar.

 

Lektionspriserna är beräknade på att alla rider på sin ordinarie tid varje vecka och baseras på de kostnader vi har för att kunna tillhandahålla våra ridlektioner. Kan du inte rida din lektion har vi ändå samma kostnad för hästar, personal och anläggning.

Aktuellt

Se alla nyheter

Bli medlem!

Även om du inte är aktiv utövare är du alltid välkommen att bidra till föreningen och dela gemenskapen.

Kalender

Sponsorer

Oxelösunds Hamn, en av våra sponsorer
Allmänna Arvsfonden, sponsor av Säkra ridvägar
Sörmlands Sparbank
SSAB

Utvalt

Rubrik

Lorem ipsum dolor sit amet

Rubrik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Nyheter från RF

Video

Sponsorer